Kilometersponsor

BLIV KILOMETERSPONSOR

Som Kilometersponsor vælger du at støtte en eller flere af deltagerne med et beløb fra 5 kr. op til 50 kr. pr. kilometer, som de tilbagelægger. Støtter du med 5 kr. pr. km, donerer du således 5 kr. * antallet af kilometer personen du støtter tilbagelægger fx 5*150=750 kr.

Som Kilometersponsor kan du være en stærk drivkraft for deltagerne, for at de når i mål. Selv et lille beløb kan være med til at gøre en stor forskel for deltagerne og Børneulykkesfonden. Alle de indsamlede penge går ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde, og herunder Legeheltene, der arbejder for at skabe mere leg og bevægelse for indlagte børn i Danmark.
Legeheltene kan i dag mødes på H.C. Andersen Børne- og Ungehospital i Odense, Hvidovre Hospital, Herlev Hospital, Rigshospitalet, Aarhus Universitetshospital i Skejby, Aalborg Universitetshospital, Regionshospitalet Herning og Regionshospitalet Viborg.

Se Kilometersponsorerne her

Bemærk: Vi gør opmærksom på, at man i forbindelse med en donation til Børneulykkesfonden kan få fradrag for 15.900 kr. af det samlede sponsorat. Dette er i overensstemmelse med satserne fra SKAT i året 2018. Læs mere her.

Donerer du et kilometerbidrag, der svarer til minimum et Tin Virksomhedssponsorat modtager man som kilometersponsor det samme indhold fra disse sponsorpakker. Læs mere om virksomhedssponsorater her