Løbet

DENMARK RACE 2020

LØBET

Denmark Race 150-250 heltekilometer

Er udlandsrejsen udsat, men lysten til at opleve noget nyt intakt? Måske du altid har haft lyst til at prøve kræfter med maratondistancen, eller måske du blot leder efter nye fysiske udfordringer? Uanset, har du nu muligheden for at teste formen af og løbe/gå en maraton op til hele seks dage i træk i den skønne danske natur sammen med resten af Run for Charity-holdet.

Motivationen for at gennemføre er ikke til at tage fejl af med Legeheltene for øje. Legeheltene venter nemlig på atter at komme ud og lege med de indlagte børn, og indtil da har både helte og børn brug for din opbakning. Leg dig igennem de enten 150 eller 250 heltekilometer med et smil på læben og saml heltekræfter ind fra venner, familie, kollegaer, naboer og hvem du end møder på din vej. Dette gøres igennem kilometersponsorater, virksomhedssponsorater og MobilePay-donationer. Målsætningen er 2.000 kr. pr. deltager. Der er ikke noget deltagergebyr – dog kan der komme en mindre udgift på evt. strøm og vand fra hotellet, som vi alle deles om.

Vi slår teltlejr ved Hotel Klinten, Rødvig, Stevns, som stiller plads til rådighed til os og skal i løbet af ugen tilbagelægge mellem 150- 250 km løb/gang via forskellige ruter i området omkring basecamp. Om aftenen står den på fællesspisning, hygge og afslapning. Turen afholdes med udgangspunkt i samme koncept, som øvrige Racing the Planet-løb, så mad m.m. medbringes.

Turen afholdes fra den 4.-9. juli. Indlogering vil være fra den 3. juli om aftenen og fælles afslutningsfest den 9. juli og så retur den 10. juli om morgenen. Obs! Der er et begærnset antal pladser.