PRIVATLIVSPOLITIK

Behandling af persondata

Som deltager i velgørenhedsprojektet Run for Charity, registrerer vi en række personoplysninger om dig, der er nødvendige for at kunne være en del af projektet. Det er f.eks. oplysninger som dit navn, adresse, e- mail, fødselsdato, tøj- og skostørrelse, helbredserklæring og diæt. Når du deltager i Run for Charity, gemmer vi dine oplysninger, så længe det er nødvendigt. Alle oplysninger opbevares og gemmes i overensstemmelse med til en hver tid gældende lovgivning.

Indsamling og behandling af personoplysninger

Vi indsamler relevante oplysninger om alle turens deltagere, som er nødvendige for at administrere den enkelte persons deltagelse i Run for Charity. Det er oplysninger som navn, adresse, e-mail, fødselsdato, tøj- og skostørrelse, helbredserklæring og diæt. Vi indsamler følgende oplysninger om deltageren med følgende formål:

  • Deltagerens fulde navn er nødvendigt for at bestille flybilletter tur/retur, booke løbsnrm.
  • Dit CPR-nummer, pasnummer og helbredserklæring behandles fortroligt af holdets læge, der er tilknyttet Run for Charity-projektet. Det er kun lægen, der har adgang til deltagerens helbredserklæring.
  • Navnet på deltagerens nærmeste pårørende bliver noteret, så vi ved, hvem vi skal kontakte i tilfælde af ulykke eller pludselig opstået sygdom under
  • Deltagerens adresse, e-mail og telefonnummer bliver indsamlet med det formål at have de rigtige kontaktoplysninger om deltageren, så vi har mulighed for at komme i kontakt med
  • Oplysninger om deltagerens tøj- og skostørrelse er nødvendigt for at kunne bestille sponsortøj

m.m. i den rette størrelse til deltageren.

  • Billede og stillingsbetegnelse bruges i forbindelse deltagerens kilo I den forbindelse kommer deltagerens navn og billede på Run for Charitys hjemmeside, hvilket sker med deltagerens samtykke, der til en hver tid kan tilbagetrækkes.

 

Alle oplysninger behandles fortroligt. Vi gemmer oplysningerne om hver enkelt deltager for at have et overblik over, hvilken tur deltageren har været på. Derudover bruger vi oplysningerne i forbindelse med Run for Charity-fællesskab, hvis den pågældende deltagere ønsker at være medlem af fællesskabet.

 

Videregivelse af personoplysninger

Vi behandler dine oplysninger fortroligt og videregiver kun dine oplysninger til tredjepart, når det er nødvendigt. Det kan f.eks. være ved bestilling af tøj og køb af flybilletter.

 

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, på servere, som er administreret af Surftown A/S, der overholder de gældende regler for persondata.

 

Indsigt i vores behandling af personoplysninger

I overensstemmelse med reglerne i persondataloven, oplyser vi meget gerne, hvilke oplysninger, vi har liggende om dig. Hvis du er en af vores kommende deltagere, eller tidligere har deltaget i Run for Charity, er du meget velkommen til at skrive til buf@borneulykkesfonden.dk med henblik på at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig. Ønsker du at anmode om sletning af oplysninger eller rettelse af eventuelle fejlregistreringer, skal du blot sende en skriftlig forespørgsel til ovenstående mail eller pr. brev til denne adresse:

Børneulykkesfonden Gammel Kongevej 60

1790 København V

 

Vilkår for brug

Børneulykkesfonden har alle rettigheder til indholdet på Run for Charity-hjemmesiden, som alene må anvendes til personlig brug. Medmindre Børneulykkesfonden har givet forudgående og skriftlig tilladelse, er enhver form for kommerciel brug af indholdet på hjemmesiden forbudt. Enhver automatiseret indsamling eller lagring, herunder web scraping, crawling eller data mining, vedrørende indholdet af hjemmesiden eller vedrørende oplysninger, der kan beregnes eller udledes fra hjemmesiden, anses for ulovlig kommerciel brug.